Om mig


Jeg er en kreativ og praksisnær 44 årig konceptudvikler. Jeg hjælper skoler, ungdomsuddannelser, udviklings/videnscentre og humanitære organisationer med at udvikle og facilitere koncepter, materialer, events og spil, der understøtter børn og unges trivsel.

 

Jeg har en stor pædagogisk og psykologisk indsigt herunder en bred viden om sårbare og udsatte børn/unge samt diagnostiske udfordringer. En viden baseret på min uddannelsesmæssige baggrund, mange års arbejde på Psykiatrisk Hospital i Risskov og på socialepsykiatriske bosteder. Tilligemed har jeg solid erfaring fra jobbet som uddannelsesvejleder, hvor mit primære fokus har været på frafaldstruede unge herunder unge af anden etnisk oprindelse.


Jeg brænder for, og har meget erfaring med, at skabe læring og forståelse for underbelyste emner, minoriteter eller udsatte grupper ved at udvide vores eksisterende fortællinger om et emne. 


Min tilgang er kreativ, relationsorienteret og praksisnær med et særligt flair for problemløsning og omsætning af viden/målsætninger til konkrete engagerende materialer, koncepter, events eller spil. Jeg inddrager som oftest storytelling og gamification i mine opgaverløsninger.


Som person er jeg ambitiøs og resultat orienteret, har begge ben plantet solidt på jorden og har altid fokus på menneskene i blandt.

Uddannelsesbaggrund

Jeg er uddannet vejleder og supervisor fra VIA University College i 2011, har læst pædagogiske psykologi ved Dammarks Pædagogiske Universitet i 2005. Samt er uddannet socialpædagog i 2003.